Rajalta rajalle -hiihto

Border to border - skiing event

Jos näistä ei vielä tullut vastausta kysymykseesi, ota rohkeasti yhteyttä RR-infoon:

Rajalta Rajalle –hiihto INFO

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Matkustaminen Suomessa ja saapuminen Kuusamoon

K: Onkohan kentältä mitään kuljetuksia Oivankiin, kun saavun Kuusamoon? Entä onko Oivangissa mahdollisuutta ruokailuun?
V: Jokainen huolehtii itse itsensä Oivankiin. Matka Kuusamon lentokentältä Oivankiin on noin 16 km. Oivangissa on hiihtäjille päivällinen klo 16.00 -19.30 sekä kaikille yhteinen infotilaisuus klo 20.00 ja iltapala vielä sen jälkeen.

K: Saavumme lennolla Helsinkiin ja lennot siitä eteenpäin Kuusamoon ovat hyvin kalliita. Onko muuta kulkuvälinettä, jolla voimme saapua Kuusamoon?
V: Kyllä. Voitte esim. ottaa junan Ouluun ja siitä jatkaa bussilla Kuusamoon.

K: Lentoni lähtee Oulusta klo 11.15. Mihin aikaan minun pitää olla kentällä? Haluaisin ehtiä sinne RR-bussilla Torniosta.
V: Sinun täytyy olla kentällä viimeistään klo 10.30 jos lentosi lähtee klo 11.15. RR-bussimme Torniosta lähtee klo 7.45, joten olemme Oulussa noin klo 10.00 ja näin ollen ehditte lennollenne.

K: Lähtiessä Torniosta haluaisimme ottaa junan Oulusta. Mihin aikaan RR-bussi saapuu Ouluun, jotta voimme varata paikat oikeasta junasta?
V: Matka Torniosta Ouluun kestää noin 2 tuntia ja viemme ensin hiihtäjät lentokentälle. Voitte varata matkanne junaan, joka lähtee klo 11.00 jälkeen, jotta varmasti ehditte siihen.

K: Olemme varanneet lähtölennot Kuusamosta klo 14.05. Ehtiikö RR-bussi Torniosta Kuusamoon ajoissa?
V: Ei ehdi, kannattaa ottaa lennot Kuusamosta klo 15 jälkeen.

K: Oulusta on mahdollista ottaa aamulento klo 6.30 Helsinkiin. Voimmeko ehtiä lennolle Torniosta aamulla?
V: Ainoa mahdollisuus on ottaa taksi Torniosta Ouluun, mutta se voi tulla kalliiksi, matka on n. 130 km. Jos haluatte kyseisen aamulennon, ehkä teidän kannattaa matkustaa Ouluun jo edellisenä iltana bussilla tai junalla.

K: Voimmeko ottaa aikaisen aamulennon Kemistä Helsinkiin? Miten pääsemme kentälle?
V: RR-bussi lähtee vasta klo 7.45 Torniosta, mutta Tornion kaupungin hotellilta voitte ottaa taksin Kemiin, jolla ehditte lennolle.

Maksut

K: Mikäli perun nyt, paljonko se maksaa tai jos en voi osallistuakaan hiihtoon?

Mikäli haluat perua osallistumisesi tapahtumaan, palautamme osallistumismaksun 31.12 asti 100€ suuruista käsittelymaksua lukuun ottamatta. 1.1 alkaen emme palauta osallistumismaksua. Suosittelemme ottamaan vakuutuksen, joka kattaa myös osallistumismaksun. Peruminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Palvelut (majoitus, ruoka, jne.)

K: Olen vegaani ja miehelläni on laktoosi-intoleranssi, saammeko ruokavalioomme sopivaa ruokaa?
V: Kyllä, kunhan vain muistatte ilmoittaa allergiat ja erikoisruokavaliot etukäteen RR-toimistoon, jotta osaamme varata teille oikeanlaista ruokaa. Muistakaa kysyä ruokaanne keittiöltä majoituspaikoissa, sillä ne eivät ole aina esillä ruokapöydässä.

K: Milloin saamme hiihtäjäkirjeen?
V: Hiihtäjäkirjeet lähetetään helmikuun alussa osallistumismaksun maksaneille.

K: Entäs hiihtoviikon sää?
V: Kuten ehkä tiedät, Suomen talvi voi vaihdella plussasta nollaan ja erittäin koviinkin pakkasiin. Oheisista säälinkeistä voitte käydä tarkkailemassa säätilaa matkan varrelta. Menneinä vuosina on hiihdetty niin auringon paisteessa kuin räntäsateessakin ja aamupakkaset ovat voineet olla –20..-30c välillä, mutta päivälämpötila on silti voinut nousta –5c. Eli kaikkeen kannattaa varautua.

K: Pääsenkö kauppaan viikon aikana?
V: Taivalkoskella palveluiden piiriin on matkaa 1,5km. Taivalkoskella on useampi kauppa sekä apteekki. Taksin hankkimisessa voidaan avustaa. Ranualla majoituspaikka on aivan keskustassa kauppojen ym. palveluiden lähellä. Ranualla on mahdollista käydä myös apteekissa. Torniossa majoitus sijaitsee niin ikään lähellä palveluita, joten hiihtäjät voivat käydä ostamassa esimerkiksi tuliaisia.