Rajalta rajalle -hiihto

Border to border - skiing event

Rajalta Rajalle –hiihto on kunnioitettavat 420km pitkä hiihtoreitti, mutta vaikka se saattaakin kuulostaa hurjalta, älä huolehdi! Joka vuosi Rajalta Rajalle –hiihtoon osallistuu hiihtäjiä niin aloittelijoista konkareihin, joten miksi juuri sinä et lähtisi mukaan?

Jotkut osallistujat tulevat mukaan testatakseen itseään, sekä fyysistä kuntoaan. He hiihtävät koko matkan ja ottavat aikaa hiihdostaan. Mukana on myös joka vuosi vasta aloittaneita hiihtäjiä tai ensimmäistä kertaa hiihtoa kokeilevia osallistujia. Useimmat osallistujat ovat keskitasoisia hiihtäjiä, jotka tulevat nauttimaan puhtaasta luonnosta, ruuasta, hyvästä tunnelmasta ja uusista kulttuureista.

Miten on mahdollista, että samassa ryhmässä on vasta aloittelevia ja kokeneita hiihtäjiä? Käytössämme on linja-autot, joiden kyytiin on mahdollista nousta ja joiden kyydistä on mahdollista poistua tarpeesi mukaan. Käytössä on myös moottorikelkka, joka voi kuljettaa sinut tarvittaessa, vaikka seuraavalle huoltopisteelle. Voit esimerkiksi hiihtää koko päivän tai aloittaa reitin keskeltä, jolloin matka ei ole niin pitkä. Jos sinusta tuntuu, ettei sinua huvita hiihtää lainkaan, voit mennä kannustamaan kavereitasi, nauttia luonnosta tai viettää päiväsi hotellilla. Voit siis räätälöidä tapahtumasta juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden hiihtotasosi ja kuntosi mukaan.

Olit sitten jo kokenut hiihtäjä tai vasta aloitteleva, tulet varmasti nauttimaan Rajalta Rajalle –hiihdosta. Mikäli hiihtäminen ei ole sinulle ollenkaan tuttua, suosittelemme harjoittelemaan hieman etukäteen, jotta lomasi sujuu mahdollisimman hyvin. Mikäli sinulla on kokemusta hiihtämisestä, mutta viime kerrasta on päässyt kulumaan jo tovi, niin tämä on sinulle loistava tilaisuus virkistää muistiasi. Toivotamme tervetulleeksi tapahtumaan kaikki hiihtämisestä vähääkään kiinnostuneet, mutta oman viihtyvyytesi kannalta kohtalainen fyysinen kunto on eduksesi.

Suosittelemme lukemaan englanninkielisen artikkelin Jussi’s experience and tips Rajalta Rajalle –hiihdosta!

RR 2024

 RR1: 7.3.- 13.3.2024

 RR2: 8.3.-14.3.2024

 RR3: 9.3.-15.3.2024

 RR4: 10.3.-16.3.2024

Osallistumismaksu 1950 € / Participation fee 1950 €.