Rajalta rajalle -hiihto

Border to border - skiing event

Rajalta Rajalle -hiihto etsii tapahtumatiimiinsä neljää harjoittelijaa! Rajalta Rajalle -hiihdon harjoittelijana tapaat hiihtämisestä innostuneita ihmisiä ympäri maailmaa, opit ison yhteistyöverkoston vaativasta tapahtumatuotannosta, saat paljon uusia kontakteja, erinomaista työkokemusta sekä vastuuta tapahtuman aikaisesta markkinoinnista. Pääset myös tutustumaan kuuteen Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin kuntaan. Jos pidät hiihtämisestä, voit kaivaa suksesi varastosta ja nauttia lumisista laduista!

Rajalta Rajalle -hiihto on vuosittain järjestettävä retkihiihtotapahtuma, jossa hiihdetään n. 400 km matka Venäjän rajalta Kuusamosta Ruotsin rajalle Tornioon. Tapahtumaan osallistuu vuosittain 200-300 hiihtäjää, joista suurin osa tulee ulkomailta. Matkan varrella järjestelyihin osallistuu yhteensä 6 kuntaa: Kuusamo, Taivalkoski, Pudasjärvi, Ranua, Keminmaa ja Tornio. Hiihtäjät yöpyvät kussakin kunnassa 1-2 yötä. Tapahtumassa on ainutlaatuinen ilmapiiri, sillä sen järjestämiseen osallistuu paljon kuntien kylissä asuvia vapaaehtoisia.

 

Harjoitteluaika sijoittuu aikavälille 2-15.3.2020. Haussa meillä on harjoittelijoita seuraaviin tehtäviin:

Bussiopas (3 paikkaa)

Jokaisella bussioppaalla on vastuunaan yksi neljästä hiihtoryhmästä, joista kuhunkin kuuluu n. 60-80 hiihtäjää. Bussiopasta tukee tehtävässään hiihto-opas, joka hiihtää hiihtäjien mukana päivittäin. Bussioppaiden tehtävänä on opastaa ja avustaa omaa hiihtoryhmäänsä koko hiihtoviikon ajan (9 päivää). Bussioppaan vastuulla on myös mm. iltapalainfojen järjestäminen hiihtäjille, yhteydenpito koordinaattorin, majoituspaikkojen ja muiden yhteyshenkilöiden kanssa sekä majoituslistojen teko hotelleilta saatujen huonejakojen mukaisesti majoitusta edeltävänä päivänä. Näiden lisäksi bussiopas on vastuussa sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan (Facebook & Instagram) oman hiihtoryhmänsä osalta.

Odotamme hakijalta

Bussiopas opiskelee esimerkiksi matkailua, liiketoimintaa tai muuta soveltuvaa alaa. Harjoittelijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Aiempi työkokemus oppaan tehtävistä ja viestinnästä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttävää oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä, paineensietokykyä sekä positiivista palveluasennetta.

Harjoittelu vaatii 9 päivän ajalta sitoutumista tehtävään. Oppaita tarvitaan seuraaville ajanjaksoille:

Ryhmä 1: 4-12.3.2020

Ryhmä 2: 5-13.3.2020

Ryhmä 4: 7-15.3.2020

Tapahtuma-assistentti (1 paikka)

Tapahtuma-assistentin tehtäviin kuuluu koordinaattorin avustaminen koko tapahtuman koordinointiin liittyvissä tehtävissä. Assistentti on koordinaattorin matkassa koko tapahtuman ajan ja avustaa koordinaattoria kaikissa tapahtuman käytännönjärjestelyissä, infojen suunnittelussa ja niiden pitämisessä, hiihtotuotteiden esillepanossa & myymisessä ja sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Assistentti on tapahtumaa edeltävät päivät koordinaattorin apuna Pudasjärvellä sopimuksen mukaan.

Harjoittelu vaatii sitoutumista vähintään 2-15.3, mutta myös pidemmästä harjoitteluajasta voidaan sopia.

Odotamme hakijalta

Assistentti opiskelee esimerkiksi matkailua, liiketoimintaa tai muuta soveltuvaa alaa. Harjoittelijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Kokemus viestinnästä (Facebook & Instagram) katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttävää oma-aloitteisuutta, nopeaa tiedon omaksumista sekä erinomaista palveluasennetta.

Sinun ei tarvitse osata vielä kaikkea, vaan pikemminkin olla innokas oppimaan uutta! Tehtäviin perehdytetään ja saat taaksesi koko tapahtumatiimin tuen.

 

Ajankohta ja kesto: 2-15.3.2020 (tapahtuma-assistentti sopimuksen mukaan)

Työn luonne: Oppaan tai tapahtuma-assistentin tehtävät

Harjoittelijoiden määrä: 4

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Harjoittelusta maksetaan nimellinen korvaus sekä kuljetukset, majoitukset ja ruoat hiihtotapahtuman ajalta.

Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa & Lappi

Viimeinen hakupäivä: 25.10.2019. Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita hakukenttään ja hakemukseesi tieto siitä, mitä tehtävää olet hakemassa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Ilmoituksen lisätiedot: Marjut Järvinen, tapahtumatuottaja, Pudasjärven kaupunki, yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 572 2007

Koulutusalavalinta: Matkailuala, tapahtumatuotanto, liiketalous ja muut soveltuvat alat.

RR 2024

 RR1: 7.3.- 13.3.2024

 RR2: 8.3.-14.3.2024

 RR3: 9.3.-15.3.2024

 RR4: 10.3.-16.3.2024

Osallistumismaksu 1950 € / Participation fee 1950 €.