Rajalta rajalle -hiihto

Border to border - skiing event

Matkustaminen Kuusamoon

 

Rajalta Rajalle –hiihdon lähtöpaikkaan Kuusamoon on mahdollista matkustaa lentäen, linja-autolla, junalla, omalla autolla ja näiden yhdistelmillä. Hiihto alkaa Kuusamosta ja päättyy Tornioon. Hiihdon hintaan sisältyy bussikuljetus lähtöpäivän aamuna Kemin rautatieasemalle - Kemin lentokentälle – Oulun rautatieasemalle ja lentokentälle – ja lopulta Kuusamoon. HUOM! Lennot voi lähtöpäivänä varata Kemistä klo 9.00, Oulusta klo 11.00 ja Kuusamosta klo 15:00 jälkeen. Jos saavut omalla autolla Kuusamoon, voit jättää autosi Oivankiin parkkipaikalle odottamaan paluutasi.

Perille lentäen

Kuusamossa on oma lentoasema, johon voi lentää Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä. Toinen vaihtoehto on lentää Ouluun ja ottaa bussi Oulusta Kuusamoon.

Perille bussilla

Kuusamoon pääsee bussilla ympäri Suomen. Oulun ja Kuusamon välillä liikennöivät Pohjolan Matkat –bussit vievät hiihtäjät 5€ lisämaksusta Oivankiin. Katso aikataulut.

Perille Junalla

Mikäli matkustat enemmin junalla, voit tulla Junalla Ouluun ja taittaa lopun matkaa bussilla. Yöjunalla matka taittuu nopeasti myös Etelä-Suomesta! Katso aikataulut.

Perille omalla autolla

Voit tulla omalla autollasi suoraan Oivankiin ja jättää autosi odottamaan Oivangin parkkipaikalle hiihtosi päättymistä.

 

Kuljetus hiihdon aikana

 

Koko viikon ajan hiihtäjillä on linja-auto käytössään. Linja-auto on kerran päivässä hiihtäjille "tarjolla" matkan varrella, joten ylimääräisiä varusteita ei tarvitse kuljettaa mukana ja hiihtäjillä on myös mahdollisuus nousta linja-auton kyytiin.

 

 

RR 2024

 RR1: 7.3.- 13.3.2024

 RR2: 8.3.-14.3.2024

 RR3: 9.3.-15.3.2024

 RR4: 10.3.-16.3.2024

Osallistumismaksu 1950 € / Participation fee 1950 €.