Rekisteröinti 38. Rajalta Rajalle -hiihtoon aukeaa 1.8. kello 09.00 Suomen aikaa. Osallistumismaksu vuodelle 2023 on 1480€.  Jonotuslistalla olijat saavat rekisteröinnin auettua sähköpostin teille varatusta paikasta ja sähköpostista löydätte linkin rekisteröinnin suorittamiseen. Jonotuslistalaisilla on 36 tuntia aikaa suorittaa rekisteröinti, mikäli rekisteröintiä ei tehdä tässä ajassa paikka vapautuu. Mikäli et ole jonotuslistalla ja maanantaina jotkin ryhmistä näyttävät oleva täynnä tarkista tilanne uudestaan myöhemmin tai lisää itsesi haluamasi ryhmän jonotuslistalle.

Lyyti-rekisteröintijärjestelmässä tehdään huoltotöitä maanantain ja tiistain välisenä yönä klo. 02-05 (EET) ja tällöin palvelussa voi olla häiriöitä.

Jos olet siirtänyt osallistumisesi vuoden 2022 perutusta hiihdosta vuodelle 2023 ja et ole saanut vahvistusviestiä osallistumisestasi vuoden 2023 Rajalta Rajalle -hiihtoon lähettäkää sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tapahtumamme noudattaa tuttua reittiä ja ohjelmaa, muutamiin majoituspaikkoihin on tullut muutoksia ja julkaisemme päivitetyn ohjelman myöhemmin. Tiedossa on siis yli 400km hiihtoa Kuusamosta Tornioon upeissa maisemissa ja hienojen ihmisten kanssa. Useamman vuoden tauosta huolimatta mukaan on tulossa hiihtäjiä Alaskasta Australiaan! Tule sinäkin!